Park Hotell Rjukan
 
Gruppe tilbud Weekend Booking/Forespørsel
Om hotellet Nyheter Rjukan Gjestehus Opplevelser Priser Ski og klatre tilbud Pensjonist turer Kurs og Konferanse Julebord tilbud Bilder fra Rjukan Bilder fra hotellet Linker

Park Hotel Rjukan Frokost

Park Hotel Rjukan er et hotell som tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester til gjestene sine. En av de mest populære tjenestene som tilbys er frokosten. Frokostbuffeen på Park Hotel Rjukan er kjent for å være en av de beste i området, og gir gjestene en god start på dagen.

 

Frokosten serveres i hotellets restaurant, som har en varm og innbydende atmosfære. Rommet er lyst og luftig, med store vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Det er også utsikt til hotellets vakre hage, som gjør det til en hyggelig opplevelse å spise frokost her.

 

Frokostbuffeen på Park Hotel Rjukan tilbyr et bredt utvalg av matvarer, inkludert egg, bacon, pølser, frokostblandinger, brød, pålegg, frukt og yoghurt. Det er også et stort utvalg av varme og kalde drikker, inkludert kaffe, te, juice og melk.

 

En av de mest populære rettene på frokostbuffeen er den ferske laksen som serveres hver morgen. Laksen er tilberedt på en måte som gjør den saftig og smakfull, og den er en favoritt blant både gjester og ansatte på hotellet.

 

Det er også mange alternativer for de som har spesielle matbehov eller allergier. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av glutenfrie og veganske alternativer, som gjør at alle gjester kan nyte en deilig frokost uansett deres kosthold.

 

Hvis du er på utkikk etter en hyggelig og komfortabel hotellopplevelse med en deilig frokostbuffé, kan Park Hotel Rjukan være et flott alternativ for deg – og mens du er på nettet kan du også sjekke ut NettCasino.com for å finne spennende spill og gode tilbud.